Alle informatie over de bereikbaarheid van en het parkeerbeleid in de Stad Antwerpen vind je op

Vervoer in en naar Antwerpen en Parkeren op straat | Slim naar Antwerpen.

EN
800 jaar wereldklasse
800 jaar wereldklasse
800 jaar wereldklasse
800 jaar wereldklasse
800 jaar wereldklasse

Archixplore

800 jaar wereldklasse

In 1221 kreeg Antwerpen stadsrechten van de hertog van Brabant. Sindsdien kent de stad een rijke geschiedenis met veel verhalen. Deze rondleiding voert je door The Antwerp Story in het oudste gebouw van Antwerpen: Het Steen. We ontdekken handelaars en ondernemers die contact hadden met de hele wereld in de 16de eeuw. Een eeuw later was Antwerpen bekend voor zijn kunstenaars. Rubens, Jordaens en Van Dyck zijn nog steeds namen die verbonden zijn met barok en met de Scheldestad. Ook nu is Antwerpen beroemd, bijvoorbeeld in de mode en de gastronomie. Antwerpen is bovendien de tweede grootste haven van Europa.

In welke talen wordt deze activiteit, tour, event aangeboden?
Nederlands, Engels

Beschikbare tijdsloten

Om te weten of het gewenste tijdslot beschikbaar is, voer het aantal deelnemers bij "Groepsgrootte (Groepsticket)" in, kies de taal van de gids en selecteer de datum.

From 22/11/2021 11:00 pm (UTC) until 31/12/2024 10:59 pm (UTC)

160,00 per groep

Let op: voor deze rondleiding moet je apart (online) toegangstickets voor The Antwerp Story aankopen, dit kan via onderstaande link. Daarna kan je hier je rondleiding boeken. Gelieve de beschikbaarheid van de toegangstickets te vergelijken met de beschikbare tijdslots voor de rondleiding. Koop alleen toegangstickets voor een tijdslot waarop een rondleiding wordt aangeboden.

The Antwerp Story toegangsticket

In winkelmandje